Mit navn er Lars Thomsen, og i mere end 20 år har jeg hjulpet mennesker og organisationer med at skabe bæredygtige resultater og gode relationer – og jeg er motiveret til at fortsætte.

Jeg har en solid teoretisk baggrund inden for organisationsudvikling, psykologi og menneskelige relationer. Denne viden kombineret med mine mange års erhvervserfaring fra bl.a. DONG, Danfoss og Siemens, bruger jeg aktivt til at sikre fokus på resultater og fremdrift.

Jeg har en særlig evne til at gøre det menneskelige og det forretningsmæssige fokus til én og samme proces. Nøglen til bæredygtige relationer og personlig udvikling er at skabe en tryg og tillidsfuld ramme, således at ens individuelle begrænsninger kan bearbejdes. Jeg bruger min erfaring, mit mod og min evne til at agere både nærværende og professionelt igennem hele processen.

 

Mission – min eksistensberettigelse

  • Jeg vil hjælpe mennesker og organisationer med at hjælpe sig selv – med at gøre det, de har valgt at ville gøre!
  • Jeg vil være autentisk, glad og tilpas med mig selv og min adfærd, når jeg gør det, jeg gør – både før, under og efter aktiviteterne.
  • Jeg vil sikre økonomisk bæredygtighed i mit liv.

 

Vision – det aftryk jeg drømmer om at have afsat, når min tid rinder ud …

Jeg vil gøre det rart og nemt for mennesker at indgå i relationer med andre mennesker!

 

Profil

Helt grundlæggende betragter jeg mig selv som en relationel håndværker med skarp fokus på forretningen. Mit mål er at hjælpe mennesker og organisationer med at hjælpe sig selv, med at gøre det, de har valgt at ville gøre.

Jeg er pragmatiker med mange års solid organisations- og lederudviklingserfaring fra store danske koncerner og fra det offentlige. Jeg er optaget af at skabe bæredygtige resultater og tænke i helheder. Jeg involverer mennesker i resultatskabelse, fordi det har stor effekt at give andre mennesker betydning!

 

Min karriere i korte træk

På trods af at jeg oprindelig er uddannet Elektroniktekniker, fandt jeg hurtigt ud af at det var de menneskelige relationer, jeg var fascineret af, og jeg så ligeledes, at det oftest var netop disse relationer, der skabte udfordringerne i virksomhederne – ikke det tekniske. Derfor skiftede jeg i 1999 faglig kurs og valgte at uddanne mig videre i HR branchen.

Jeg har arbejdet med HR først 7 år hos Danfoss og efterfølgende 7 år hos DONG som HR Senior Business Partner. Disse stillinger har givet mig en stor viden og essentielle redskaber, som jeg dagligt bruger til at skabe vækst og forandring i både mennesker og virksomheder. Siden 2012 har jeg været selvstændig.

Jeg har blandt meget andet erfaret, hvad der skal til for at skabe varige forandringer i store organisationer, og hvor essentielt det er, at ledelsen kan se ud over strategier, planlægning og KPI’er, for på den måde at få fokus på de medarbejdere, der rent faktisk skal levere forandringen. Det er i sidste ende ikke muligt at skabe en varig forandring, uden at den nye måde at gøre tingene på bliver en indgroet del af kulturen. Alt for mange virksomheder tager for let på denne del.

Tænk blot på hvor lang tid det tog dig at vænne dig til at tage en sikkerhedssele på i bilen, selvom du rationelt var helt klar over, at det var det eneste fornuftige. Sammenlign nu denne lille handling med de store forandringer, som virksomheder gennemgår, og du kan se hvorfor forandringer – uden fokus på medarbejderne – ikke lykkedes.

Hvis du vil høre om mig og mit karriereforløb, så se endeligt videoen nedenfor. Er du mere til at høre den i bilen, kan du også finde podcasten på iTunes og Spotify.

 

Erfaring og kompetencer

Gennem efteruddannelse og en lang række kurser har jeg tilegnet mig en solid teoretisk viden inden for organisationsudvikling, psykologi og relationer. Jeg har stor erfaring med at sikre resultatmæssig fokus og fremdrift. Endvidere har jeg med mine mere end 20 år i branchen en mangfoldig erfaring med mennesker, relationer og organisationer.

Jeg har en særlig evne til at arbejde med både det menneskelige fokus og det forretningsmæssige fokus i en og samme proces.

Min erfaring, mit mod og min evne til at agere både nærværende og professionelt i det relationelle felt er unikt og en af mine kernekompetencer. Det betyder, at jeg hurtigt skaber en tryg og tillidsfuld ramme for de mennesker, jeg arbejder med. Det er en vigtig forudsætning for, at det enkelte menneske kan finde ind til sine egne barrierer, begrænsninger og besværligheder. Og det er dér nøglen til bæredygtighed i både relationer og udvikling ligger gemt.

 

Fritid og privat

Jeg er 56 år, bor i Århus og har fire børn i alderen 22 – 28 år. Jeg er en ivrig paragliderpilot og -instruktør, RC-pilot, skientusiast og hobbyfotograf og har en lang karriere som faldskærmsinstruktør og fritfaldsfotograf bag mig. I en lang årrække har jeg været ansvarlig for uddannelse og sikkerhed i Dansk Faldskærms Union.