Jeg vil gerne sige dig tak for nogle fantastiske kursusdage i forbindelse med kurset Anerkendende Ledelse. Jeg har deltaget i et utal af lederkurser, men ikke i noget der kommer i nærheden af det, som du leverede. De fleste af de anerkendende principper har brændt sig så meget fast, at de uvægerligt dukker op dagligt, og er med til at præge min omgang med andre i en god retning.

Søren Andersen, Sikkerhedsleder, Power Plant Site Logistics, DONG Energy A/S

I forbindelse med et lederudviklingsforløb, har jeg gjort brug af Lars Thomsen som coach. Formålet var at jeg på en række selvvalgte områder ville styrke mit lederskab. Allerede efter 1. besøg fik jeg gode redskaber med hjem til at løse en af mine største personlige udfordringer som leder. Siden har jeg efter hver coach session gået derfra med masser af ny indsigt. Lars har en unik evne til at stille de rigtige spørgsmål, der forstyrrer tankerne, sætter gang i refleksionerne og giver indsigt. Og det er netop den indsigt, der skaber forandringen til at bevæge sig i den rigtige retning. Jeg gør stadig brug af Lars som coach når der er områder, som jeg ledelsesmæssigt gerne vil udvikle mig på.

Sussi Kallesøe, Manager, Fertin Pharma

Hvis du vil være klogere på dig selv og dine medarbejdere/kollegaer, så vil jeg varmt anbefale Lars Thomsen.

I dagens videnssamfund, hvor vi er på vej ind i konkurrencesamfundet har vi ikke råd til, at der i medarbejdegruppen bruges unødig energi på, at nogle af ens kollegaer er trælse. De er blot anderledes end dig. Her hjælper Lars Thomsen med at afdække, hvorfor vi er forskellige, og hvordan vi kan supplere hinanden. Via Lars’s hjælp og guidning får vi mere positiv energi ind i arbejdsmiljøet og dermed formodentligt større produktivitet. Helt konkret er det den oplevelse, som kunne mærkes i Børnehuset Nørre Aaby dagene efter pædagogisk dag med Lars Thomsen og Lars Kjeldsen, hvor dagsorden var Jung og hans profiltyper. Dagen har sat sig gode mærkbare spor og i relationsarbejdet tales stadig om:
” Vi er ikke mærkelige – vi er bare anderledes.”

Aase Nissen, Dagtilbudsleder, Børnehuset Nørre Aaby, Middelfart kommune

Det var et medrivende intenst lederkursus hvor jeg, i afslappede naturskønne rammer, blev klogere på mig selv, et gladere menneske og klar til at rumme flere udfordringer – alt i alt – balsam for sjælen 😉

Margit Kohls Poltan, Afdelingsleder, Sønderborg Fjermvarme

Jeg har været meget begejstret for kurset Anerkendende Ledelse lige fra første gang vi var samlet på modul 1. Jeg har virkelig haft brug for de “værktøjer” du lærte mig. Det har virket godt og især opfølgningen efter knap 1 år var rigtig værdifuld. Jeg har håndteret flere personalesager langt mere professionelt efter kurset, og jeg glæder mig også over at kunne bruge det privat. Du formår at skabe en stemning under kurset, der får mig til at føle mig helt tryg, også selvom det drejer sig om meget personlige ting.

Lars Fenger, Lead Specialist at DONG Energy A/S

Jeg har altid drevet virksomhed ud fra et grundlæggende, menneskeligt princip om, at ethvert godt samarbejde bedst baseres på uforbeholden, gensidig tillid. Men grundet et ekstremt tillidsbrud fra mennesker, jeg havde kaldt mine partnere, blev jeg pludselig kastet hovedkulds ud i en dyb, professionel krise, der endda truede med at gribe ind i mit privatliv. Situationen lærte mig på den hårde måde, at verden ikke er så perfekt, som jeg troede.

Da jeg ramte bunden, valgte jeg at ringe til Lars Thomsen. Den beslutning skabte hurtigt lys i mørket! Lars kastede alt, hvad han havde i hænderne, og fik på få timer sat min krise i perspektiv. Vigtigst af alt viste han mig en konstruktiv vej ud af krisen og tilbage i direktørstolen. Jeg takker af hjertet for de effektive værktøjer, jeg lærte, og giver hermed Lars mine varmeste anbefalinger.

Casper Tybjerg, CEO, TTF ApS

Mange tak for et spændende og konstruktivt oplæg på vores temadag ”Sammen om ledelse”. Dit oplæg var præcis som jeg kunne ønske, og du fik mange roser til dagens evaluering.

Charlotte Gjørup, Hjemmeplejechef, Sønderborg Kommune

Jeg sætter stor pris på vores samarbejde og glæder mig meget over – og føler mig priviligeret over – at kende et menneske som dig, som bidrager med så gode, anderledes og indsigtsfulde betragtninger – tak for det!

Lotte Bjerrum Køie, Miljøsagsbehandler, DONG Energy A/S

Lars har været en god og konstruktiv rollemodel for både medarbejdere og ledelsen og ydet et særligt bidrag for arbejdsmiljøet i DONG Energy Power. Når jeg ser tilbage på Power, er det et helt andet Power, jeg ser i dag. Og det har ildsjæle som Lars i høj grad andel i.

Anders Eldrup, CEO, DONG Energy A/S

Tusind tak for din hjælp i dag – jeg havde en meget udbytterig dag. Snakken på kontoret giver mig det klare indtryk, at alle havde en meget udbytterig dag. Det er en fornøjelse at du kan lede os igennem så svære emner, som det virkelig er, for sådan nogle fagnørder som os! Jeg har været rigtig glad for samarbejdet!

Susie Björch, Afdelingsleder, HSE kompetencecenter, DONG Energy

Jeg har haft stor glæde af mine udviklingssamtaler med dig. Du er en inspiration og er fantastisk god til at få sat mine tanker i gang, og på den måde er du langtidsholdbar. Tak for det!

Sandie Stokholm Andersen, Senior Consultant at Rambøll

Lars har gennem flere år været en god, loyal og tillidsfuld HR partner i mit forretningsområde. Jeg har sat stor pris på samarbejdet med Lars, som har givet mig mange værdifulde input til min organisation.

Jens Erik Pedersen – Senior Vice President at DONG Energy A/S

At deltage på kurset Anerkendende Ledelse hos Lars har bare været så godt og brugbart. Det har givet vores organisation en bedre hverdag, skabt bedre forståelse for andres budskaber og problemstillinger, og det har givet os redskaber til at være bedre til at lytte, spørge ind og være tålmodige. Vi som ledere er kommet længere med udviklingen af os selv, vores kollegaer og vores medarbejdere. Vores hverdag er blevet meget nemmere, og vi er meget bedre rustet til at håndterer de mange udfordringer, der venter på os.

Per Lyngsø Nielsen, Afdelingsleder, DONG Energy A/S

Jeg har virkelig været glad for samarbejdet med Lars både som menneske og som professionel sparringspartner. På min skala har Lars helt klart gjort DONG Energy til et bedre sted at “være” og arbejde.

En afdelingsleder i DONG Energy A/S

Jeg vil gerne takke dig for altid at være lyttende og udfordrende. Det er imponerende at se, hvordan du kan få mænd med ingeniørhjerner til at åbne sig og snakke bløde værdier 😉

Edith A. Thomsen, Laboratorieleder, DONG Energy A/S

Jeg sætter stor pris på vores samarbejde og den viden jeg har fået gennem dine kurser omkring Anerkendende Ledelse. Jeg anvender Anerkendende Ledelse i min dagligdag, og det har en fantastisk virkning i forhold til min afdeling på deres engagement, trivsel og deres performance. Vores seneste klimamåling udviste et meget flot resultat. Jeg mener, at det flotte resultat i høj grad skyldes anvendelse af den anerkendende ledelse i forhold til min afdeling. Jeg vil gerne sige dig tak for alt det, som du har givet mig igennem denne kursusrække.

Morten Dybdal-Nielsen, Manager, O&M Management, DONG Energy A/S

Jeg har virkelig haft glæde af samarbejdet med Lars både i mit daglige virke som leder og på kurset Anerkendende Ledelse. Lars har hjulpet mig med at udfordre mig selv og anskue tingene fra en anden vinkel end den sædvanlige. Jeg har glædet mig over Lars´ behagelige personlighed, og har sat pris på at være i selskab med Lars. For mig har Lars været med til at skabe rammerne for “at turde” – både på det faglige og personlige plan.

Lars Skovgaard, Team koordinator, DONG Energy A/S

Det er mest det med “hvordan” jeg er faldet for. Lars og Lars tillader på kurset ´Lederskabets Psykologi´ en langsomhed og en “given-lov-til-at-det-bundfælder-sig” som er helt særligt – som er med til at skabe varig forandring på netop det som hver enkelt ønsker at forandre. Og hvis der ikke er et ønske om forandring men måske snarere et ønske om at blive mere vidende og klogere, så er der også plads til det. Og det giver jo på sin egen måde også en varig forandring.

Lisbeth Holberg, ejer og seniorkonsulent hos Holberg International Incident Investigation