Irvin Yalom siger: “Når du træffer en beslutning for et andet menneske, tager dette menneske ikke ansvar for beslutningen, da det ikke har nogen andel i det valg, der er truffet“

Man kan ikke træffe beslutninger på andre menneskers vegne – man må nødvendigvis involvere dem, skabe kommittent og så et kim til en forandring, som kan lede dem frem til selv at tage beslutningen.

Når du som menneske skal gøre noget andet end det, du plejer, er det en forudsætning for at det vil lykkes med vedvarende effekt, at du oprigtigt ønsker, at denne forandring skal ske – at du kan se, at det vil gavne dig!

Jeg vil ikke fortælle dig, hvad du skal gøre. Jeg vil derimod tale med dig og interessere mig for de ting du er optaget af, og derved hjælpe dig med at få de indsigter du har brug for, for at bevæge dig i den retning du gerne vil.

Det samme gør sig i øvrigt gældende, hvis du som leder ønsker, at din medarbejder skal gøre noget andet.

Coaching og supervision handler nemlig om at stille nysgerrige og udfordrende spørgsmål i forhold til de mål, du ønsker at opnår. Derfor er coaching en universel metode, der kan anvendes til både personlig og faglig udforskning.

Jeg er uddannet og certificeret coach og har mange timers træning og erfaring i det felt. Endvidere er jeg uddannet psykoterapeut og kan også bruge terapeutiske metoder hvis der er brug for det. Det er oftest i arbejdet med det personlig lederskab at det kan være hensigtsmæssigt.

Ring eller skriv og lad os tale uforpligtende om, hvordan coaching måske kan være vejen for dig hen imod dine personlige og forretningsmæssige mål. Jeg kigger gerne forbi hos dig eller din virksomhed og vi kan også gå en tur mens vi taler om det du har behov for at tale om.